Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale 2024

Începutul evenimentului:

24 august 2024, 12:00

Înregistrarea până la:

07 iulie 2024, 22:00

În perioada 24 – 31 august 2024, Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale organizează ediția a 17-a a Taberei de Vară de Jocuri Intelectuale. Ce este, cine și cum poate aplica găsești mai jos. 

#Ce este TVJI?
Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, organizată de CMJI, este un eveniment anual care își propune să crească interesul tinerilor pentru activitățile intelectuale prin diverse jocuri, competiții și ateliere. 
Participarea la tabără permite tinerilor să învețe și să concureze atât în competiții individuale, cât și în echipe. Jocurile îți vor testa intuiția, logica, un pic de cunoștințe și abilitatea de a colabora în diverse situații.
Programul taberei este divers, cuprinde peste 20 de competiții și activități instructiv-distractive, cum ar fi jocul tradițional de Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Licitație, jocuri cu elemente sportive și multe altele. De asemenea, programul extins include seri de cinema, concursuri umoristice și campionat de jocuri de societate.

#De ce TVJI?
Pentru noi este un eveniment de suflet, prin care dorim să motivăm tinerii să adere la familia celor pasionați de jocuri intelectuale. Iată câteva din impresiile foștilor participanți care ne motivează să continuăm și dezvoltăm conceptul de TVJI:

Am reușit să fiu surprinsă de complexitatea evenimentului. Am îndrăgit această săptămână și am primit un puternic impuls de motivație. (Mădălina Rusnac)

Este o experiență inedită, întrucât pe lângă faptul că petreci o săptămână productivă, reușești să-ți dezvolți abilitățile critice și analitice, să descoperi o multitudine de tineri talentați, cu interese comune. (Nadea Revenco)

În viață, lucrurile cu adevărat importante nu sunt palpabile. Astfel, emoțiile, amintirile și trăirile create, prietenii adevărați sunt din plin aici, la TVJI. (Alexandrin Zmeu)

#Cine?
La tabără pot participa tineri cu vărsta de 15 - 20 de ani, din Republica Moldova și România. Pentru că dorim ca la Tabără să ajungă cât mai mulți tineri interesați de jocuri intelectuale, limităm participarea celor care au fost la edițiile anterioare. Vom selecta 56 de participanți. 

#Unde și când?
24 - 31 august 2024, Tabăra F’estival, r. Călărași, R. Moldova.

#Taxa de participare
În acest an tabăra de vară va avea o taxă de participare de 1300 de lei (MDL).

#Aplică la TVJI 2024
Dacă și tu dorești să ai partea de cea mai memorabilă experiență a verii, completează formularul până pe 7 iulie - https://forms.gle/FGszvkzy97Y1TknB9
Formularul este activ în perioada 17 iunie – 7 iulie inclusiv. Rezultatele selecției vor fi anunțate până la 15 iulie 2024. 

Proiectul „Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale 2024’’ este implementat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul Programului Proiecte Culturale 2024, organizat de Ministerul Culturii al RM.

Începutul evenimentului:

24 august 2024, 12:00

Înregistrarea până la:

07 iulie 2024, 22:00